روش تولید گل محمدی و شرایط کاشت آن چگونه است؟

رنگ گل از صورتی روشن تا قرمز می باشد. گل های نسبتا کوچک به صورت گروهی رشد می کنند.
گل محمدی در بسیاری از نقاط ایران از جمله کاشان، استان اصفهان و خراسان کشت می شود و کشاورزان این مناطق به خوبی با روش تولید گل محمدی و شرایط کاشت آن آشنایی دارند. این گل بیشتر برای تولید گلاب و اسانس پرورش داده می شود. برای اینکه با خواص این گل و استفاده آن در صنایع مختلف بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می کنیم ادامه متن را از دست ندهید.
کشت گل محمدی
روش تولید گل محمدی و شرایط کاشت آن به این صورت است که چندین نهال را به صورت ردیفی می کارند. این کار از شکوفه ها در برابر آسیب باد محافظت کرده و برداشت آن ها را تسهیل می بخشد.
جمع آوری گل ها کار نسبتاً سختی است. بسته به اندازه رشد نهال سالانه ۲۰ تا ۴۰ روز زمان برداشت وجود دارد.
گل های محمدی را با دست جمع کرده و برای تقطیر با بخار به یک مکان مرکزی می آورند. ایران، بلغارستان و ترکیه تولید مهم گل های محمدی هستند.
فرانسه و هند نیز فروش قابل توجهی در بازار جهانی دارند. این گل معمولاً در ماه های آخر فصل بهار برداشت می شود.
با توجه به استفاده فراگیر آن در جهان امروز و موثر بودن آن در رفع نیاز صنایع مختلف توصیه می شود، روش تولید گل محمدی و شرایط کاشت آن را فرا گرفته و صاحب کسب و کاری پر درآمد شوید.
خواص گل محمدی
گل محمدی دردهای روماتیسمی را درمان می کند
برای بیماری های قلبی مفید است
برای تقویت اعصاب استفاده می شود
ناراحتی های گوارشی از جمله معده درد را تسکین می دهد
گل محمدی تقویت کننده قلب است و استفاده از گل محمدی باعث کاهش التهاب می شود
می توان از آن به عنوان یک مسکن ویژه دردهای مفصلی استفاده کرد
گل محمدی برای فشار خون بسیار مفید است
گل محمدی گردش خون ضعیف را درمان می کند
میزان مقاومت بدن را در برابر بیماری ها افزایش می دهد و ریه ها را تقویت می کند
برای افرادی که بدن ضعیفی دارند و از ایمنی کمی برخوردارند مفید است
علائم و نشانه های سرماخوردگی، آنفولانزا، شوره سر و انسداد برونش را برطرف می کند
این گیاه بوی بد دهان را برطرف می کند
یک داروی گیاهی برای نفخ معده است
برای تهیه روغن استفاده می شود.
اسانس گل محمدی
در کنار موضوع گل محمدی و شرایط کاشت آن موضوع اسانس نیز بسیار مهم است. اسانس گل محمدی یا طلای مایع اسانسی گران قیمت با رنگ زرد کم رنگ می باشد. با روش های مختلف استخراج می شود. بلغارستان، ایران، ترکیه و مراکش تولید کنندگان اصلی اسانس گل محمدی در جهان هستند.
گلاب گل محمدی
گلاب یا آب مایع بی رنگ به دلیل خاصیت آرامش بخش در مراسم مذهبی مانند شستن خانه خدا در مکه و یا مراسم عزاداری مورد استفاده قرار می گیرد.
رایحه بسیار زیبا و طعم خوب آن استفاده از آن به عنوان چاشنی را نیز امکان پذیر ساخته است. به همین دلیل از آن به عنوان ماده اصلی غذاهایی مانند شله زرد و برخی شیرینی های محلی استفاده می شود.
گل های محمدی خشک شده
تولید کنندگان این گل در ایران به دلیل این که با گل محمدی و شرایط کاشت آن از دوران باستان آشنایی دارند جزو صادر کنندگان نمونه تازه و خشک آن هستند.
گل برگ های خشک شده گل محمدی در مواد غذایی به عنوان طعم دهنده استفاده می شوند. در برخی موارد نیز از آن ها مربا گل محمدی تولید می شود.
در ایران نیز از گل های خشک شده محمدی به عنوان طعم دهنده غذا ها و یا درست کردن حلوا استفاده می شود. استفاده از این گل در نوع خشک شده نیز به عنوان تزیین نیز رایج است.
تخمک گل محمدی
تخمک گل محمدی یا به بیانی دیگر باسن این گل نیز استفاده دارویی دارد. این قسمت از گل محمدی دارای ویتامین C فراوان می باشد و سرشار از مواد معدنی و اسیدهای چرب است.
بسیاری از کشاورزان نیز گل محمدی را پس از برداشت پرپر کرده و تخمک و گلبرگ های آن را به صورت جداگانه به فروش می رسانند.
عصاره گل محمدی
عصاره گل محمدی نوعی مایع قرمز یا نارنجی با عطر گل محمدی می باشد که مصرف غذایی و دارویی دارد.
بسیاری از کارخانجات و مراکز مختلف گل محمدی را برای تهیه عصاره خریداری می کنند. برای این که بسیاری از بیماری های خود را درمان کنید، نیازی نیست که هزینه بسیاری بپردازید و از داروهای شیمیایی که دارای عوارض می باشند، استفاده کنید.
در بسیاری از موارد استفاده از گل محمدی، عصاره، روغن و یا تخمک آن می تواند بهترین گزینه برای درمان بیماری ها باشد.
یکی از این بیماری ها که به راحتی با استفاده از عصاره گل محمدی درمان می شود، ضعیف بودن سیستم ایمنی می باشد.
بدن از بسیاری از افراد در فصول سرد و یا به طور کلی در تمام فصول زودتر از دیگران سرماخوردگی و آنفولانزا را تجربه می کنند. در این زمینه عصاره گل محمدی می تواند نجات بخش آن ها باشد و سلامتی را برای بسیاری از افراد به ارمغان بیاورد.
اگر شما نیز مثل بسیاری از افراد به این گل نیاز دارید می توانید آن را به صورت آنلاین خریداری کنید. در صورت امکان نیز می توانید به کشاورزان مراجعه کرده و خرید های خود را به صورت مستقیم و حضوری انجام دهید.
استفاده از گل محمدی در آشپزی
گل محمدی در آشپزی به عنوان طعم دهنده و ادویه استفاده می شود. این گل ها جزو مواد اصلی ادویه مراکشی هستند.
گلاب و پودر گل محمدی در غذاهای ایرانی، هندی و خاورمیانه استفاده می شود و بر روی غذاهای گوشتی پاشیده می شود.
پودر گل محمدی به غذا ها اضافه می شود. استفاده از گلبرگ های خشک شده این گل نیز در چای رایج است.
دسر هایی مانند بستنی، مربا در برخی موارد از پودر این گل تهیه می شوند. گاهی در برنج، ماست و غیره نیز از گل محمدی استفاده می شود.
این گل از دوران قدیم نماد زیبایی و عشق است. با توجه به استفاده فراوان گل محمدی و مورد نیاز بودن آن در صنایع مختلف کشت این گل بسیار رواج دارد.
شما نیز اگر به دنبال کسب و کاری پر درآمد هستید، می توانید با آگاهی کامل تر درباره گل محمدی و شرایط کاشت آن اقدام به کشت این گل کنید. این فکر نیز جالب است که این گل را به صورت عمده خریداری کرده و به صورت واسطه ای به کارخانه ها و مراکز مورد نیاز گل محمدی به فروش برسانید.